Reiki

Reiki is een liefdevolle energie, en wordt ook wel universele levensenergie genoemd. Een inwijding opent de mogelijkheden voor jou om deze energie door te geven.

Reiki

Inwijding I

Met het ontvangen van de eerste inwijding, Reiki I, word je een kanaal voor de universele levensenergie.

De reikisymbolen worden in de aura geplaatst en wanneer je je handen op jezelf of een ander legt 'stroomt' energie door je handen naar buiten. Je kunt dit bijvoorbeeld waarnemen in je handen door middel van (licht) tintelen of warmte.

De universele levensenergie is een zachte en liefdevolle energie die door alles wat leeft van nature stroomt. Door blokkade en/of trauma kan deze natuurlijke doorstroming stagneren of verminderen waardoor we niet vanuit onze pure potentie leven.

Deze eerste Reiki inwijding opent de energiebanen (opnieuw) en helpt het herstellen van je natuurlijke vermogens, je verbinding met de aarde en je spirituele essentie. Eventuele lichamelijke blokkades kunnen plotseling of na een tijdje afnemen en in sommige gevallen zelfs mogelijk volledig helen.

Deze inwijding is voornamelijk bedoeld voor zelfbehandeling. Bij regelmatig zelfbehandeling zul je een dichter bij jezelf ervaren en meer rust en balans.

Je hebt ongeveer 3 á 4 weken nodig om je aan deze inwijding aan te passen op energetisch niveau en wanneer je de (zelf)behandeling consequent oefent.

Wil je daarna meer leren over Reiki geven aan anderen en de symbolen? Dan kun je je laten inwijden in Reiki II.*

Wanneer

6-11 met terugkom ochtend op 27-11

Duur

Eén hele dag vanaf 10.00u. Terugkomdag van 10.00-14.30u.

Kosten

150,00 p.p. Inclusief reader en certificaat.

Groepsgrootte: 2 deelnemers

*Na tenminste een periode van 3 maanden

Reiki

Inwijding II

Bevalt het toepassen van reiki je goed en heb je na een tijdje het gevoel dat je graag meer over de reiki energie zou willen weten? Dan kun je je laten inwijden in Reiki II. Met deze inwijding verdiep je je verder in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling en verkrijg je verder inzicht in jezelf en je medemens.

Na een Reiki II inwijding kunnen emotionele blokkades op dieper niveau geheeld worden. Daarbij leer je de eerste drie symbolen en bijbehorende mantra's kennen en toepassen. Deze inwijding vergroot het vermogen van helende energie dat door je heen stroomt. Je leert o.a. nog meer over de reiki energie en hoe je dieren kunt behandelen en ook op afstand.

Het kan zijn dat na deze inwijding oude, onverwerkte emoties en belemmerende mentale patronen naar boven komen met de bedoeling alsnog te worden geheeld. Deze inwijding bereid je voor op de krachtige inwijding van de IIIA graad.

Je hebt ongeveer 8 á 12 weken nodig om je aan deze inwijding aan te passen op energetisch niveau.

Wil je daarna meer leren over Reiki en transformatie? Dan kun je je laten inwijden in Reiki IIIA.*

Wanneer

11-11 met terugkomdag op 29-1-2022.

Duur

Eén hele dag vanaf 10.00u. Terugkomdag van 10.00-14.30u.

Kosten

200,00 euro p.p. Inclusief reader en certificaat.

Groepsgrootte: 2 deelnemers

*Na tenminste een periode van 6 maanden.

Reiki

Inwijding IIIA

Voel je je na inwijding in de tweede Reiki graad geroepen om je verder te verdiepen op dit pad?

Bij de Reiki IIIA inwijding verdiept het proces van transformatie en heling zich op alle niveaus en met name op het spirituele niveau. Deze inwijding is een hele krachtige en indringende manier om je verder te ontwikkelen op je spirituele pad.

Na deze inwijding word je steeds meer wie je in wezen bent en gaat steeds meer leven vanuit je essentie. Dit is te zien aan de keuzes die je in je leven maakt en de consequenties die daaruit volgen. Leven volgens je innerlijke leiding is je leidraad.

Deze inwijding bereid je verder voor op de nog krachtiger inwijding van de IIIB graad en het verwerven van volledig meesterschap.

Je hebt ongeveer 6 maanden á een jaar nodig om je aan deze inwijding aan te passen op energetisch niveau.

Duur

Eén hele dag vanaf 10.00u. Terugkomochtend van 10.00-13.00u.

Kosten

250,00 euro p.p. Inclusief reader en certificaat.

Groepsgrootte: max. 2 deelnemers

Reiki

Inwijding IIIB Master Degree

Deze graad wordt alleen gegeven aan een serieuze behandelaar die daarnaast een grote mate van bewustwording en zelfinzicht heeft ontwikkelt om Reiki te kunnen onderwijzen en die leeft volgens de Usui Reiki-leefregels.

Bij de Reiki IIIB inwijding worden eventuele resterende blokkades op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau geheeld. Dit kan een krachtige en diepgaande uitwerking hebben op jezelf en je omgeving.

Iemand die zich geroepen voelt om Reiki Master te worden in de IIIB graad voelt het verlangen anderen in te wijden en te begeleiden tijdens hun proces. Om dit intensief traject te doorlopen is bereidheid en overgave aan het proces van de ontwikkeling tot meesterschap nodig. Alleen als je dit daadwerkelijk aan gaat verwerf je meesterschap.

Je krijgt verdiepende informatie over de symbolen en de esoterie om zelf inwijdingen te kunnen geven en stelt zelf je eigen materiaal samen tijdens een onderzoeks- en stage periode. Je behaald de graad alleen wanneer je aan alle voorwaarden hebt voldaan.

Duur

Ongeveer 6 maanden á een jaar. Afhankelijk van je ervaring en de stage. Naast individuele begeleiding zijn er drie bijeenkomsten.

Kosten

1.200,- Inclusief reader en certificaat en persoonlijke begeleiding.

Groepsgrootte: max. 2 deelnemers

Reiki

Samen oefenen

Voor degene die graag met andere reikibeoefenaars wil oefenen zijn er een aantal oefendagen per jaar.

Dit is een praktijk moment waarin we samen oefenen en samen leren in een rustige sfeer en overwegend in stilte.

Voor vragen is er na het oefenen gelegenheid. Ev. via mail of telefoon.

Kosten

Opvraagbaar