Coaching vanuit een holistische visie

Heb je behoefte aan een oplossing voor hetgeen waar je tegen aanloopt, maar weet je niet waar te beginnen?

Denk je erover om te praten over wat je bezighoudt, maar wil je dat met iemand die los staat van je omgeving? Kom dan eens langs voor een kennismakingsgesprek.

In dat gesprek kijken we samen naar waar je tegen aanloopt en wat je behoefte is. Zie je het zitten om daarmee aan de slag te gaan, dan starten we een traject. Bij coaching vanuit holistische visie gaan we uit van de verbinding tussen lichaam, geest en ziel. Ziel kun je ook vertalen naar dat wat jou bezield, wat je passie is. Door naar jou als totale mens te kijken kunnen we tot een integrale aanpak komen.

Waar je bij mij voor coaching terecht kunt: Zingeving, Lichaamsbewustzijn, Rouw- en verliesverwerking, Chronische klachten, Burn-out, stress gerelateerde klachten, Innerlijk kind problematiek, Hsp, Loopbaanbegeleiding en Transformatiecoaching

Klachten en problemen worden gezien als een uiting of alarmsignaal dat er iets aan de hand is. Zo kun je (vage) lichamelijke klachten hebben of je juist geestelijk uit balans voelen zonder dat daar een duidelijke oorzaak voor te vinden is. Je kunt er voor kiezen om daarmee rond te blijven lopen of dat het belangrijk is om daar aandacht aan te schenken op een andere manier.

Hoe doe je dat? Hoe schenk je aandacht aan iets waar je dat liever niet doet?

Dat is de uitdaging. Daar is moed voor nodig.

Doel

Je ziet waar het voor jou in essentie om gaat in het leven. Je neemt je eigen verantwoordelijkheid door aan te geven wat je werkelijke behoeften zijn. Zodat je (weer) optimaal in je eigen kracht komt te staan. Je hervindt je levenslust en liefde voor jezelf en het leven.

Kosten

Individuele coaching: 70,00 euro per uur. Relatie coaching: 90,00 euro per uur. Eerste sessie: intake inclusief persoonlijk ontwikkelingsplan.

Aanbieding: Individueel traject: 10 sessies van 1 uur voor 675,00 euro totaal. Inclusief oefeningen op maat.


Individuele coaching kan op verschillende manieren ingegeven Hieronder een aantal tabbladen met informatie over de verschillende vormen van coaching.

Hoogsensitief Persoon (HSP)

Hoogsensitiviteit betekend dat je een sensitiever zenuwstelsel hebt waardoor prikkels van buiten ongefilterd bij je binnenkomen. Dat betekend dat er geen onderscheidt gemaakt wordt qua belangrijkheid; alles lijkt belangrijk en dringend tegelijkertijd. Dit kan ertoe leiden dat je overprikkeld raakt en een gevoel van o.a. overbelasting en uitputting veroorzaken.

Merk je je dat snel moe voelt en/of het overzicht verliest en weet je niet precies hoe dit komt?

Wil je graag weten hoe je je eigen hoogsensitiviteit een plek in je leven kunt geven? Heb je behoefte aan meer balans en meer rust in je leven?

Tijdens een coachingsgesprek kijken we samen naar waar jij tegen aanloopt en wat jouw behoeften zijn en hoe je die zou kunnen verwezenlijken. Praktische oefeningen helpen je daarbij.

Doel

Je ervaart weer balans in je eigen leven en weet wat je kunt doen om bij jezelf te blijven. Ook leer je de signalen van je eigen hoogsensitiviteit beter te onderscheiden en te plaatsen in de drukte van alledag.
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙