Reiki

Heb je behoefte aan ontspanning, loslaten en/of betere integratie van voelen-denken-willen? Dan is een Reiki behandeling ideaal voor jou.

De Reiki energie wordt als heel zacht en liefdevol ervaren. Een reiki-behandeling ondersteund ontwikkeling en verandering op fysiek, emotioneel, geestelijk en spiritueel niveau. Dit betekend bijvoorbeeld dat je zorgen, angsten en verdriet een plekje krijgen en hanteerbaar worden en dat klachten en problemen op een dieper niveau getransformeerd worden.

Ook wanneer je lekker in je vel zit kan een reiki behandeling een fijne en ontspannende manier zijn om jezelf te verzorgen als een weldadige energetische massage.

Reiki kun je zien als een energetische massage. Je ligt met je kleren aan op een behandeltafel.

N.B. Bespreek gezondheidsklachten van te voren.

Doel

Lichaam en geest ontspannen volledig en je komt tot rust en voelt je weer in verbinding met jezelf.

Mogelijke bijwerkingen gedurende 14 dagen: moeheid/sneller moe gedurende 14 dagen, extra gevoeligheid voor licht, warmte, koude en emoties. Dit hoort bij het proces van inwerken en afvalstoffen verwijderen.

Advies:

voldoende water drinken en op tijd rust houden voor het afvoeren van de afvalstoffen.


Reiki

Inwijding I

Met het ontvangen van de eerste inwijding, Reiki I, word je een kanaal voor de universele levensenergie.

De reikisymbolen worden in de aura geplaatst en wanneer je je handen op jezelf of een ander legt 'stroomt' energie door je handen naar buiten. Je kunt dit bijvoorbeeld waarnemen in je handen door middel van (licht) tintelen of warmte.

De universele levensenergie is een zachte en liefdevolle energie die door alles wat leeft van nature stroomt. Door blokkade en/of trauma kan deze natuurlijke doorstroming stagneren of verminderen waardoor we niet vanuit onze pure potentie leven.

Deze eerste Reiki inwijding opent de energiebanen (opnieuw) en helpt het herstellen van je natuurlijke vermogens, je verbinding met de aarde en je spirituele essentie. Eventuele lichamelijke blokkades kunnen plotseling of na een tijdje afnemen en in sommige gevallen zelfs mogelijk volledig helen.

Deze inwijding is voornamelijk bedoeld voor zelfbehandeling. Bij regelmatig zelfbehandeling zul je een dichter bij jezelf ervaren en meer rust en balans.

Je hebt ongeveer 3 á 4 weken nodig om je aan deze inwijding aan te passen op energetisch niveau en wanneer je de (zelf)behandeling consequent oefent.

Wil je daarna meer leren over Reiki geven aan anderen en de symbolen? Dan kun je je laten inwijden in Reiki II.*

Wanneer

In overleg

Duur

Eén hele dag vanaf 10.00u. Terugkomdag van 10.00-13.00u.

Kosten

Opvraagbaar Inclusief reader en certificaat.

Groepsgrootte: 2 deelnemers

*Na tenminste een periode van 3 maandenAn error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙